Werkwijze

Lavello werkwijze foto

“Iedere kraan krijgt de aandacht die het verdient”

Lavello kranen worden volledig geproduceerd in Italië en het design is 100% Italiaans. In de mooie omgeving van het Lago d’Orta staat de fabriek. Met meer dan 30 jaren ervaring en focus op innovatie. Onze kranen zijn handgemaakt; iedere kraan krijgt de aandacht die het verdient!

 

Zowel het ontwerp als de realisatie van onze kranen gebeurt in Italië. In een professionele fabriek wordt gewerkt aan iedere afzonderlijke kraan. De kranen worden van A tot Z met de hand gemaakt; het is geen massaproduct en er is geen sprake van een geautomatiseerd productieproces.

 

Als de onderdelen van de kraan geproduceerd zijn, krijgen deze de gekozen finish. Na het drogen, wordt de kraan eventueel geborsteld. Vervolgens wordt de kraan gemonteerd, klaar om getest te worden. Elke kraan wordt handmatig getest (onder druk) om te controleren of deze voldoet aan de kwaliteit die we onze klanten beloven.

 

Als de kraan gereed is voor transport naar Nederland, wordt deze nog eens gepoetst en zorgvuldig ingepakt. Klaar om onze klanten blij te maken!