Onze kranen

“Lavello kranen staat voor kwaliteit én stijlvol design!”

Een kraan moet doen waarvoor het bedoeld is, functioneel, plezierig in gebruik en degelijk. Kortom, een kwalitatief goed product! En dat biedt Lavello kranen gegarandeerd! Voor jaren! Maar, het oog wil ook wat! Zeker niet minder belangrijk zijn de stijl en het design van een kraan.

 

Het is dé sfeerbepaler in je badkamer. En ook dát biedt Lavello kranen. Diverse collecties en een nog groter aantal finishes geven legio mogelijkheden voor een prachtig plaatje.

 

Ervaar het ‘wellness-gevoel’ van Lavello kranen…

.

“Kwaliteit, design én duurzaamheid”

 

Kwaliteit

Lavello kranen bestaat uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De basis van de kranen wordt gevormd door messing onderdelen. Het binnenwerk is van hoge kwaliteit en die degelijkheid ervaar je! Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze kranen bieden we 5 jaren garantie op onze kranen.

 

 

Design

Lavello kranen is een Italiaans design en biedt stijlvolle en eigentijdse ontwerpen met oog voor detail. Selecteer en combineer de collecties en finishes passend bij de stijl van iedere badkamer.

 

 

Duurzaamheid

Lavello kranen vindt duurzaamheid belangrijk. Onze kranen en hoofddouches zijn waterbesparend. Dat betekent dat het gebruik zuinig is, maar je niet hoeft in te leveren op comfort. Dát heeft te maken met een uitstekende technologie die ontwikkeld is. Zo hebben we oog voor onze kostbare aarde én voor je portemonnee.

 

 

Lavello kranen bewijst dat kwaliteit, design en duurzaamheid hand in hand gaan.

Over ons

“Enthousiast, ervaren en overtuigd van onze producten.”

Het merk Lavello is in 2014 gelanceerd in Nederland. Ontstaan uit passie voor badkamers! Onder de naam Lavello ontwerpen en ontwikkelen we al jaren badkamermeubels (www.wood4.nl) en leveren we aanverwante producten. In combinatie met ervaring in de installatiebranche hebben we óók op dat vlak kennis en inzichten. We zijn dus heel vertrouwd in de ‘wereld van badkamers’.

 

Ontwikkelingen in de markt houden we goed in de gaten. We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar het beste en het mooiste! Wij zijn enthousiast en overtuigd van onze producten en hopen dat jij dat ook wordt!?

 

Neem rustig een kijkje op onze website en onze sociale media. We staan je graag – geheel vrijblijvend – te woord. Uiteraard zijn onze producten te zien en te voelen in onze showroom in Heerde. We adviseren je graag!

 

Bram Bonsink
Herma Bonsink